Een incentive om te vieren dat jullie een bepaalde prestatie hebben geleverd, een weekendtrip met het gehele team, een handelsmissie of jouw trouwe relaties meenemen op een onvergetelijke reis voor een productlancering?

Persoonlijke connectie

Meer dan ooit zijn we ons bewust van de kracht van een persoonlijke connectie. De persoonlijke connectie met jouw zakelijke relaties, met jouw team of potentiële opdrachtgevers.

Door uit de dagelijkse hectiek te stappen en samen op avontuur te gaan, geef je het gezelschap de juiste ingrediënten om een bijzondere band op te bouwen, kennis en ervaringen te delen en ook om onvergetelijke herinneringen te maken.

Tijdens onze events zul je zoveel meer bereiken dan je ooit in zo’n korte tijd thuis zou kunnen doen. 

Omdat we heel goed weten wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een event in het buitenland, weten waar we wél en juist niet moeten zijn, samenwerken met de beste leveranciers (die hun afspraken ook echt nakomen) en we de taal spreken, zorgen wij ervoor dat onze opdrachtgevers zonder stress kunnen toeleven naar hun bruiloft. ⠀

Benieuwd wat we voor jullie kunnen betekenen? Lees dan verder!

Be stubborn about your goals and flexible about your methods

cascara events

Uniek concept op maat

Afhankelijk van het achterliggende doel (naast dat het natuurlijk ook leuk moet zijn) creëren we een uniek concept op maat. Altijd anders dan anders, altijd vanuit het oogpunt van de gast en we letten altijd op alle details, want die maken het verschil.

Wat we het allerliefste doen is ontzorgen op allerlei vlakken en de boel regelen met de intentie om écht te helpen en het onze opdrachtgevers zo makkelijk mogelijk te maken. En natuurlijk willen we daarbij ook mensen een goed gevoel geven, hen in de watten leggen en net dat beetje extra geven. 

Op basis van de wensen en het budget gaan we op zoek naar de perfecte locaties en de leveranciers die het beste passen, maar we doen zoveel meer dan dat!

Wij zijn er voor al het regelwerk, de (soms uitdagende) logistieke planningen, zorgen ervoor dat alle puzzelstukjes perfect in elkaar passen en we begeleiden het gehele traject, geven tips en ideeën op alle vlakken. We kunnen met onze ervaring aangeven wat wel en wat niet goed werkt, zijn budgetbeheerder en doen er altijd alles aan om het allerbeste voor onze opdrachtgevers te realiseren!

Tijdens de reis zijn we gastvrouw en aanspreekpunt voor alle partijen, maken we de locaties helemaal klaar voor welke setting dan ook en zorgen we ervoor dat alles en iedereen altijd op het juiste moment op de juiste plek is. We zijn onopvallend aanwezig, maar houden alles zo goed in de gaten dat we altijd weten waar we moeten zijn om te ondersteunen.

En na het event? Dan ruimen we alles weer op, verzamelen we eventuele materialen en zorgen we ervoor dat alles weer bij de juiste persoon terechtkomt, zodat jullie lekker kunnen nagenieten!

Of dit alles is wat we doen? Nee, zeker niet! Maar het geeft waarschijnlijk wel een redelijk beeld van wat je van ons kan verwachten. Niets is ons te gek en we staan voor iedere vorm van samenwerking open.

Wil jij meer weten of vrijblijvend kennismaken? Stuur ons dan een berichtje en we nemen snel contact met je op!

Meer info

Persoonlijke begeleiding

Tijdens de reis zijn wij jullie gastvrouw, vraagbaak, steun en toeverlaat, persoonlijk assistent en aanspreekpunt voor alle gasten en leveranciers.

VIP-services

Ben jij op zoek naar een exclusieve invulling van jouw reis? Met onze VIP-services regelen we alles wat je je maar kunt wensen. Een privé jacht, helicopter, personal assistent of dineren op de plekken die normaal gesproken alleen maar toegankelijk zijn voor de ‘rich and famous’? Niets is ons te gek…

Vorige
Volgende

Onze events

Ben jij nieuwsgierig naar de events die we hebben georganiseerd? Kijk dan eens op de website van Bij Daan Events, waar Cascara een onderdeel van is, om hiervan een goed beeld te krijgen.

Als je een leuk idee hebt voor een event dat je graag georganiseerd wilt hebben en wil je meer weten over de mogelijkheden, neem dan zeker even contact met ons op. Wij helpen graag!

in spanje trouwen
cascara events
cascara events