Alle diensten

Travel Boutique

Of je nu alleen reist of met een groep, met een zakelijke insteek of privé, wij kunnen je laten kennismaken met de mooiste plekjes van Zuid-Spanje.

Een reis op maat...

Een Travel Boutique en reizen op maat… Klinkt duur, maar is dat wel zo?
Een reis naar Zuid-Spanje, lijkt jou dat ook wel wat? Maar geen idee waar je dan moet zijn, waar je goede informatie kan vinden of gewoon geen zin/tijd om daar in te duiken?

Je bent niet de enige, dat blijkt wel uit de aanvragen die we krijgen voor reizen op maat. Of je nu alleen wilt reizen, met een partner, gezin of een groep; we zullen er alles aan doen om voor jou de ideale reis samen te stellen!

Wij hebben vanuit Cascara heel bewust gekozen voor de naam Travel Boutique, een luxe benaming voor de reizen die we samenstellen. Dat betekent niet dat we alleen maar luxe reizen samenstellen, de luxe zit ‘m juist in het uit handen nemen van allerlei uitzoek- en regelwerk EN in de persoonlijke aandacht die wij hebben voor onze opdrachtgevers. Zoals je je in een kleding boetiekje ook kunt voorstellen. 😉  Iemand die er alles aan zal doen om jou meer dan tevreden te stellen en net zolang doorgaat met zoeken totdat dat gelukt is. En aandacht voor de details, zoals een kopje koffie met een lekker gebakje voor de partner tijdens het passen van kleding, daar hechten we ook veel waarde aan alleen pakken we dat natuurlijk net even op een andere manier aan.  

The best thing about memories is making them...

cascara travel boutique
bij daan events emmen
cascara travel boutique

Hoe dat dan in z'n werk gaat?

Als jij van plan bent om naar Zuid-Spanje te gaan en het jou prettig lijkt als een of meerdere onderdelen van de reis voor je geregeld wordt, dan kun je gewoon een mailtje of appje sturen. Even bellen kan natuurlijk ook.

Na ons eerste contact sturen we je een korte vragenlijst waarin de belangrijkste onderdelen van de reis beantwoord kunnen worden om er zeker van te zijn dat het voorstel aansluit bij jouw wensen. En daarna? Aan de hand van jouw antwoorden gaan we zoeken naar de onderdelen die perfect aansluiten en doen we je een voorstel. Gemakkelijk, snel en natuurlijk geheel vrijblijvend!

In het voorstel zijn alle onderdelen opgenomen en wordt een overzicht van de te verwachten kosten gegeven.

En dan?
Dan word je als het goed is razend enthousiast en zeg je: regel het maar! Of je vraagt nog om een aanpassing op een of meerdere onderdelen, dat kan natuurlijk ook. In overleg is (bijna) alles mogelijk! Of je besluit het toch maar niet te doen, om welke reden dan ook. Ook dat kan. No hard feelings als dat gebeurt…

Zo simpel? ¡Si, dat is alles! Klinkt goed toch?
Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Stuur ons dan een berichtje! Vinden we leuk!

Meer info

Culinaire reis

Lijkt het jou fantastisch om op een culinaire trip te gaan? Om zelf jouw ingrediënten op de markt in te kopen, wijn bij een lokale wijnboer te kiezen en samen met een Nederlandse kok typisch Spaanse gerechten te bereiden? Natuurlijk kunnen we jou ook laten genieten in exclusieve restaurants.

Ervaar de gastvrijheid van dit unieke stukje Spanje en geniet van de ontspannen sfeer. De ingrediënten voor een culinaire reis zijn niet alleen bijzonder smaakvol, maar staan ook garant voor eindeloos nagenieten.

Golfreis

Andalusië kent de meest prachtige en uitdagende golfbanen met hoogteverschillen en andere hindernissen uit haar natuurlijke omgeving. Voor de echte golfliefhebber is het hier een paradijs met een grote diversiteit aan banen en een klimaat dat ervoor zorgt dat je het gehele jaar een golfreis kunt boeken.

Tijdens onze golfreis laten we je kennismaken met deze verscheidenheid aan banen, de heerlijke Spaanse manier van leven en al het moois wat deze regio ons biedt.

Vrienden trip

Ga jij af en toe een paar dagen weg met jouw vriendengroep of is het juist tijd dat jullie nu eindelijk eens een leuke trip boeken?

De bruisende stad Málaga bezoeken waar je direct een beetje verliefd op zal worden, de oude binnenstad van het mondaine Marbella of gaan genieten van een bijzondere boottocht tijdens golden hour en proeven van de Spaanse manier van leven aan het strand? Liever paardrijden of mountainbiken in de adembenemende natuur of cultuur snuiven in het Alhambra?

Andalusië heeft zo ontzettend veel te bieden. Voor jullie stellen we heel graag een perfecte trip samen! F*ck excuses. You either want it or you don’t.

Vorige
Volgende

Specifieke wensen

Alles is mogelijk

Wil jij graag op reis en heb je specifieke wensen en weet je niet precies hoe je dit kunt regelen? Geen probleem, we denken graag met je mee en werken en schakelen snel. Door ons grote netwerk van samenwerkingspartners hebben we altijd een goede oplossing.

Kan jij wel hulp gebruiken? Bel, app of mail ons dan gewoon. We denken graag vrijblijvend met je mee!

bij daan events emmen
bij daan events emmen
bij daan events emmen

Faq

Veel gestelde vragen

Ja! Onze expertise ligt met name in Andalusië, één van de mooiste streken van Spanje waar meer dan 300 dagen per jaar de zon schijnt.

In het zuiden van Spanje schijnt de zon gemiddeld genomen minimaal 300 dagen per jaar. Dat betekent dat het ook in de winter meestal zonnig is. De temperaturen in de winter zijn lager dan in de zomer, maar wel warmer dan andere landen in Europa. Dit zorgt ervoor dat Andalusië een geliefde winterzonbestemming is. Afhankelijk van het doel van jouw reis kun je de beste periode bepalen.

Nee hoor, je kunt ons zelfs benaderen als je een geschikte invulling zoekt voor een dag. We zullen er altijd alles aan doen om jou zo goed mogelijk te helpen.

In principe alles! Van vervoer op locatie en een heerlijke accommodatie tot het regelen van alle activiteiten die je maar kunt bedenken en nog zoveel meer. De mogelijkheden zijn onbegrensd.