Dromen jullie van een intieme bruiloft onder de Spaanse zon? Trouwen op het strand, op een prachtig landgoed of in een luxe boutique hotel? Wij helpen graag om jullie droombruiloft te organiseren als jullie willen trouwen in Spanje. Samen creëren we onvergetelijke momenten.

Stel je eens voor...⠀

Een intiem bruiloftsweekend met de mensen die voor jullie het allerbelangrijkst zijn, waar jullie met elkaar naartoe leven en waar herinneringen worden gemaakt die jullie allemaal nooit meer gaan vergeten.⠀

Een weekend waarin je alle tijd hebt voor elkaar, voor een welkomstdiner of -borrel op de dag van aankomst, tijd om met elkaar te relaxen en natuurlijk ook alle tijd om te genieten van een prachtige bruiloft. En voordat iedereen weer naar huis gaat is het fijn om samen af te sluiten met bijvoorbeeld een heerlijke brunch op de dag na de bruiloft, zodat jullie samen nog uitgebreid kunnen nagenieten.⠀

Hebben jullie weleens overwogen om te trouwen in het buitenland?

Once in a while, right in the middle of an ordinary life, live gives us a fairytale...

cascara weddings
cascara weddings
cascara weddings

Gefeliciteerd

Wauw, jullie gaan trouwen!

Nu breekt er een tijd aan waarin jullie je kunnen gaan verdiepen in alle mogelijkheden voor de grote dag. Dat is natuurlijk hartstikke leuk, maar het kan ook wel overweldigend zijn. Want waar moet je beginnen? En hoe maak je een keuze tussen al die leuke mogelijkheden?

Voor de bruidsparen die kiezen voor een intieme bruiloft op een magische plek werken wij als weddingplanner, professioneel ceremoniemeester en ceremoniespreker, zodat het bruidspaar optimaal kan genieten van de voorbereidingen én van de trouwdag zelf.

In de afgelopen jaren hebben we talloze events en weddings georganiseerd in binnen- en buitenland en iedere keer weer is het ook voor ons een feestje om te mogen doen. Door het (soms lastige) regelwerk over te nemen, compleet te ontzorgen en in de watten te leggen, kunnen jullie samen met alle gasten optimaal genieten!

Omdat we heel goed weten wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een bruiloft in het buitenland, weten waar we wél en juist niet moeten zijn, samenwerken met de beste leveranciers (die hun afspraken ook echt nakomen) en we de taal spreken, zorgen wij ervoor dat onze bruidsparen zonder stress kunnen toeleven naar hun bruiloft. ⠀

Benieuwd wat we voor jullie kunnen betekenen? Lees dan verder!

 

Meer info

The best thing about memories is making them

Wat is er mooier dan de liefde vieren met de mensen waar jullie van houden op een magische plek?

Een bruiloft in het buitenland doet iets speciaals met het gezelschap. Het verbindt op een unieke manier en de herinneringen die gemaakt worden zijn onbetaalbaar…

Of jullie nu dromen over een bruiloft op het strand, in een authentieke Spaanse hacienda of cortijo of jullie bruiloft liever vieren in een boutique hotel, wij zorgen ervoor dat jullie bruiloft onvergetelijk wordt.

Weddingplanner

Willen jullie graag trouwen in Spanje, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? We helpen jullie graag! Omdat we heel goed weten wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een bruiloft in het buitenland, weten waar we wél en juist niet moeten zijn, samenwerken met de beste leveranciers (die hun afspraken ook echt nakomen) en we de taal spreken, zorgen wij ervoor dat bruidsparen zonder stress kunnen toeleven naar hun bruiloft.

Wij zijn jullie vraagbaak, steun en toeverlaat, persoonlijk assistent en aanspreekpunt voor alle gasten en leveranciers. Samen creëren we de perfecte bruiloft voor jullie.

Professioneel ceremoniemeester

Als jullie willen trouwen in Spanje en heel graag zelf de bruiloft organiseren, maar wel tijdens de bruiloft samen met alle gasten onbezorgd willen genieten dan helpen wij graag als ceremoniemeester.

Tijdens de bruiloft zijn we gastvrouw en aanspreekpunt voor alle partijen, maken we de locaties helemaal klaar voor ceremonie, diner en feest, zorgen we ervoor dat alles en iedereen (bruidspaar, gasten en leveranciers) altijd op het juiste moment op de juiste plek is. We als persoonlijk assistent van het bruidspaar onopvallend aanwezig, maar houden alles zo goed in de gaten dat we altijd weten waar we moeten zijn om te ondersteunen. 

Ceremoniespreker

De perfecte ceremonie: de ceremoniespreker of ambtenaar maakt hem speciaal, maakt hem persoonlijk, raakt op het juiste moment een gevoelige snaar en voegt daar heel spontaan grapjes aan toe.⠀⠀

Dat is precies wat wij voor onze bruidsparen wensen! Daniëlle is ceremonieel spreker en zorgt voor een onvergetelijke ceremonies in jullie eigen taal, maar wij werken ook graag samen met de allerleukste Nederlandse babsen die jullie ceremonie heel graag bijzonder maken.

Vorige
Volgende

Dream big

DE BRUILOFT WAAR JULLIE OVER GEDROOMD HEBBEN

Het inschakelen van een weddingplanner betekent niet dat jullie als bruidspaar geen inspraak hebben, alles behalve dat. Uiteraard heeft een weddingplanner een hoop ideeën, maar het is juist de taak van de weddingplanner om al jullie wensen samen te voegen en de ideale bruiloft voor jullie te organiseren.

Wat we het allerliefste doen is ontzorgen op allerlei vlakken en de boel regelen met de intentie om écht te helpen en het onze bruidsparen zo makkelijk mogelijk te maken. En natuurlijk willen we daarbij ook mensen een goed gevoel geven, hen in de watten leggen en net dat beetje extra geven. 

Op basis van de wensen en het budget van het bruidspaar gaan we op zoek naar de perfecte locaties en de leveranciers die het beste bij hen passen (denk aan bijv. muziek, foto- en videograaf, catering, vervoer, decoratie, drukwerk, etc. etc.), maar we doen zoveel meer dan dat!

Wij zijn er voor al het regelwerk, de (soms uitdagende) logistieke planningen, zorgen ervoor dat alle puzzelstukjes perfect in elkaar passen en we begeleiden het gehele traject, geven tips en ideeën op alle vlakken. We kunnen met onze ervaring aangeven wat wel en wat niet goed werkt, zijn budgetbeheerder en doen er altijd alles aan om het allerbeste voor onze bruidsparen te realiseren!

Tijdens de bruiloft zijn we gastvrouw en aanspreekpunt voor alle partijen, maken we de locaties helemaal klaar voor ceremonie, diner en feest, zorgen we ervoor dat iedereen, bruidspaar, gasten en leveranciers, altijd op het juiste moment op de juiste plek is, net als natuurlijk de ringen, de decoratie, de bruidstaart, de bedankjes, het gastenboek, de cadeaus, enz. We zijn naaister (je wil niet weten hoe vaak er naald en draad gebruikt wordt), EHBO-er, soms oppas in geval van nood tijdens een ceremonie en vooral een persoonlijk assistent van het bruidspaar. We zijn onopvallend aanwezig, maar houden alles zo goed in de gaten dat we altijd weten waar we moeten zijn om te ondersteunen.

En na de bruiloft? Dan ruimen we alles weer op, verzamelen we de cadeaus en andere materialen en zorgen we ervoor dat alles weer bij de juiste persoon terechtkomt, zodat het bruidspaar en de gasten lekker kunnen nagenieten!

Of dit alles is wat we doen? Nee, zeker niet! Maar het geeft waarschijnlijk wel een redelijk beeld van wat je van ons kan verwachten. Niets is ons te gek en we staan voor iedere vorm van samenwerking open.

Wil jij meer weten of vrijblijvend kennismaken? Stuur ons dan een berichtje en we nemen snel contact met je op!

Faq

Veel gestelde vragen

In principe trouw je in Spanje ceremonieel. Dat betekent dat de ceremonie net zo mooi, intiem, persoonlijk en speciaal is als een officiële ceremonie, alleen dat er dan niet voor de wet getrouwd wordt. Deze 'formaliteit' moet dan nog in Nederland geregeld worden. Wanneer je wel voor de wet in Spanje wil trouwen, dan is dat alleen mogelijk als je aan specifieke voorwaarden voldoet. Zo moet ten minste 1 van jullie de Spaanse nationaliteit hebben of 1 van jullie minimaal 2 jaar in Spanje wonen of minstens 1 van jullie moet Rooms Katholiek zijn, zodat de bruiloft door een priester ingezegend kan worden.

Dit is natuurlijk afhankelijk van de grootte van jullie gezelschap, de kosten die jullie als bruidspaar voor je rekening nemen en jullie specifieke wensen. Maar toch hoeft een bruiloft in Spanje niet perse duurder te zijn dan een gemiddelde bruiloft in Nederland.

Nee hoor, dat hoeft helemaal niet. Het is gebruikelijk om de overnachting op de dag vóór en de dag van de bruiloft te betalen en het eten en het drinken tijdens de bruiloft zelf. De rest is vooral afhankelijk van jullie wensen en budget.

Wij denken dat het het meeste rust geeft (voor iedereen) als de gasten in ieder geval de dag voor de bruiloft aankomen en op z'n vroegst de dag na de bruiloft weer weggaan. Dan is er tijd om te acclimatiseren op de dag van aankomst (met een welkomstborrel of -diner?) en kunnen jullie na de bruiloft ook lekker samen nagenieten tijdens een afscheidsbrunch bijvoorbeeld.

Op dit moment nog niet, omdat de wensen van onze bruidsparen nog te verschillend zijn. Maar misschien gaan we dat wel doen in de toekomst.

Natuurlijk doen we dat, graag zelfs! Ons netwerk in Spanje is groot en we kennen hele mooie plekjes en adresjes voor degene die graag wat meer van de omgeving wil ontdekken.

De exacte kosten hangen natuurlijk af van jullie specifieke wensen, maar we kunnen wel aangeven dat de kosten voor het volledig organiseren van jullie bruiloft(weekend) beginnen bij € 3.450,- inclusief BTW. Dit is exclusief reiskosten gerekend vanaf Málaga en eventuele verblijfskosten.