Alle diensten

Worqations

Ga je mee? Stap uit de dagelijkse hectiek om eindelijk alles los te laten en je volledig te focussen op jezelf of jouw business.

Gun jezelf een onvergetelijke reis

Ben jij toe aan een vakantie? Eindelijk tijd om uit de dagelijkse hectiek te stappen, bij te komen en nieuwe inzichten op te doen? Wat jij nodig hebt is een Worqation!

Wat is dat?

Herken jij jezelf hierin? De afgelopen periode heb je vooral gedaan wat nodig was, wat je altijd al deed of wat er van je verwacht werd. Eigenlijk wil je al langer echt tijd voor jezelf nemen, maar het komt er maar niet van.

Als je ’s avonds laat eindelijk op de bank zit, heb je geen tijd of zin meer om hiermee aan de slag te gaan. Nee, dan wacht namelijk je administratie, je partner of gewoon Netflix (ja dat mag best). En zo gaat het al een tijdje… Stiekem al wat langer dan jouw bedoeling is.

Weet je; jij bent niet de enige, echt niet.

Wij begrijpen dit. Wat jij nodig hebt is een Worqation. Een moment voor jezelf, een paar dagen even weg van alle drukte om je goed te kunnen focussen. Op jezelf of jouw business. Alleen? Nee, met anderen die weten waar jij tegenaan loopt, waar je van kunt leren, die wat van jou kunnen leren. Omdat je uit je vertrouwde omgeving bent en met andere mensen kan je veel makkelijker met andere ogen naar jezelf kijken. Wees voorbereid op heel veel; ‘Oh, heb jij dat ook?’ en “Ja, inderdaad!’.

En dat allemaal in een luxe accommodatie onder de Spaanse zon.

Time to uncork & unwind

villa afhaal

Verschillende edities

Voor iedereen een bijzondere trip

Onze trips hebben allemaal een ander thema, zodat het goed aansluit bij jouw specifieke wensen en behoeften. Zo hebben we een Worqation (van 6 – 10 juni 2023) voor drukbezette ondernemers die eindelijk tijd krijgen om AAN hun business te werken, een Yoga Retraite (2 – 6 oktober 2023 en 7 – 11 mei 2024) om echt even helemaal tot jezelf te komen, een culinaire editie voor de lekkerbekken onder ons en een binnenkort ook een golf editie voor degenen die op de mooiste golfbanen van Zuid Spanje willen spelen.

Of dat alles is? Nee, zeker niet! Er komt nog meer aan!

Ben je benieuwd naar de inhoud van deze Worqations of andere trips en wil je meer weten over wat je kan verwachten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Meer info

Goede combi van inspanning en ontspanning voor een heerlijk vakantiegevoel

Een prachtige villa met zwembad om te verblijven, een stadswandeling door het unieke Málaga, uitgebreid en typisch Spaans dineren, een boottocht tijdens Golden Hour en heerlijk relaxen op het strand van Marbella? Dit (en meer) kan allemaal onderdeel van jouw Worqation zijn. Je wordt totaal ontzorgd en in de watten gelegd, zodat jij kunt genieten van jouw welverdiende tijd voor jezelf en je met hernieuwde energie weer naar huis gaat. 

Leren van en met elkaar door feedback te geven en ervaringen te delen

Het is ongelooflijk wat de dynamiek van een groep teweeg kan brengen. 

De beste en meest inspirerende gesprekken ontstaan dan als vanzelf.  Door even uit jouw vertrouwde omgeving te stappen en samen met gelijkgestemden op avontuur te gaan, geef je jezelf de juiste ingrediënten om je te ontwikkelen, te groeien, een bijzondere band op te bouwen en ook om onvergetelijke herinneringen te maken.  

Make yourself a priority!

Tijdens onze worqation zal je zoveel meer leren, ontwikkelen, zien, ontdekken en ervaren dan je ooit in zo’n korte tijd thuis zou kunnen doen. Sta open voor de magie van deze reis en investeer in jezelf.

Vorige
Volgende

Wat kun je verwachten?

Hoe werkt dat dan zo’n Worqation?

Afhankelijk van de editie wordt de inhoud bepaald. We gaan aan de slag met leuke actieve workshops, coaching, feedback van je mede worqationers én natuurlijk is er tijd om heerlijk te ontspannen, want dat verdien jij ook. We nemen je mee naar prachtige plekjes en streven naar een perfecte balans tussen inspanning en ontspanning, want we willen natuurlijk ook wel een beetje vakantiegevoel hebben.

Tussen de bedrijven door ontstaan de beste en meest inspirerende gesprekken. Je gaat opgeladen, met vernieuwde energie en hele fijne herinneringen naar huis. Heb je gekozen voor een business editie, vastgoed editie, yoga editie of een Worqation gericht op persoonlijk groei? Dan neem je ook nog een duidelijke focus voor de toekomst, nieuwe inzichten en een concreet plan mee naar huis. Dat geeft rust, en niet alleen tijdens de reis…

En omdat je elkaar in een korte tijd zo goed leert kennen, bouw je een heel bijzondere band op. Daar heb je tijdens de Worqation heel veel aan, maar ook lange tijd daarna nog.

Faq

Veel gestelde vragen

Een Worqation is een werkvakantie. Een reis die niet alleen zorgt voor jouw welverdiende ontspanning, maar waar ook een bepaald thema aan verbonden is waarmee je aan de slag gaat.

Onze Worqations zijn in principe 5 daagse trips. Uiteraard kunnen we ook een Worqation op maat samenstellen en hierbij rekening houden met specifieke wensen.

De prijzen van onze Worqations zijn afhankelijk van de verschillende edities. Vraag gerust meer informatie op als je interesse hebt in een specifieke editie.

Nee hoor, dat hoeft niet. Je hebt altijd de keuze om een kamer te delen of een kamer voor jezelf te reserveren.

Ja, natuurlijk! Onze Worqations zijn perfect voor groepen. Wil jij met jouw mastermindgroep, serviceclub of bijvoorbeeld experts op een bepaald vakgebied op Worqation gaan? Samen met jou stellen we de meest ideale reis samen.

Bij ons is er geen belemmering om een Worqation te reserveren. Als het niet mogelijk is om naar Spanje te reizen door beperkingen in verband met het coronavirus, dan wordt jouw reservering kosteloos verplaatst naar een nieuwe datum of geannuleerd.

De meest ideale groepsgrootte is (afhankelijk van de editie) met zo'n 6 - 13 deelnemers, zodat er voldoende tijd is voor persoonlijke begeleiding en de interactie binnen de groep optimaal zal zijn.

Wat ontzettend leuk dat je zo enthousiast bent! Stuur ons een berichtje en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op of meld je direct aan via onze website.