Alle Locaties

Locatie

Rancho Los Lobos

Welkom bij Rancho Los Lobos, in het midden van natuurpark Los Alcornocales, verscholen op een bijzondere plek tussen de golven en de wind.

Every now and then, go to a place you have never been before...

Over Rancho Los Lobos

De onverharde weg ernaartoe is ruw en hobbelig. In Jimena de la Frontera sla je direct linksaf het Parque Natural Los Alcornocales in, de wilde bossen van kurkeiken en eucalyptusbomen. Maar bij aankomst op Rancho Los Lobos opent een poort naar een klein paradijs: alsof je in een andere wereld stapt, beschut door glooiende heuvels en omringd door weilanden met geiten, runderen en paarden.

Af en toe komt er langzaam een ​​locomotief voorbij die het hele landschap een charmant vleugje nostalgie geeft. De Rancho, met zijn tuin, gezellige hoekjes en priëlen rondom het huis, de paddocks en romantische stallen, is een waar toevluchtsoord midden in de idylle van het natuurpark Los Alcornocales.

Je voelt de heerlijke rust tussen de palmbomen, de paarden en het verfrissende koele zwembad. De Rancho prachtig gerenoveerd in een mooie interieurstijl, met Arabische en Andalusische invloeden, veel hout, stenen vloeren en open badkamers in warme kleuren. In de kamers met liefdevol geborduurde kussens en witte gordijnen die in de wind waaien, zijn kamers zo schattig als kleine paradijsjes.

Dit is een bijzondere accommodatie op een bijzondere plek. Perfect voor natuurliefhebbers en om tot rust te komen, om paard te rijden of te mountainbiken of…

 

Faq

Veel gestelde vragen

Ja, dat is zeker mogelijk.

Rancho Los Lobos heeft 8 kamers en is geschikt voor maximaal 16 personen.

Ja, dat is zeker mogelijk! Het is een bijzondere plek in de natuur die verschillende mogelijkheden biedt voor ceremonie, diner en feest.

Het vliegveld van Málaga is ongeveer 1,5 uur rijden.

Het is vanaf hier ongeveer een half uurtje rijden naar het strand.

Alleen wanneer er een logische link is met paarden.