Locaties

Hebben jullie 'm al gevonden? Dé perfecte locatie?

Het is niet altijd makkelijk om de perfecte locatie te vinden voor jouw wedding, event of privéreis. Want er zijn er zoveel, waar moet je beginnen?

Probeer je goed in te beelden hoe de ideale locatie eruit ziet en houd dat voor ogen. Bij een event in het buitenland moet er ook nagedacht worden over waar jullie en de gasten gaan verblijven. Is dat op een intieme locatie die helemaal privé is voor jullie gezelschap of kiezen jullie ervoor om niet allemaal op dezelfde plek te overnachten?

Om jullie op weg te helpen tref je hier alvast een aantal van onze favoriete locaties aan. Stuk voor stuk door ons zelf bezocht en geselecteerd, waardoor we heel goed kunnen inschatten welke locatie het allerbeste past bij wat jullie in gedachten hebben. Staat jullie droomlocatie er niet tussen? Geeft helemaal niks, wij zoeken net zo lang door totdat we hem gevonden hebben...

En mocht je je afvragen of het voordeliger is om zelf rechtstreeks te reserveren; of je nu via ons een locatie kiest of dit rechtstreeks doet, de prijs blijft gelijk. Alleen krijg je onze service er natuurlijk wel bij!