Van twijfel naar verbinding: Ontdek de magie van een (yoga) retreat of worqation met vreemden

Bij Cascara Moments begrijpen we dat het idee om deel te nemen aan een (yoga) retreat of een worqation met een groep onbekenden misschien wat twijfels met zich meebrengt. We kennen de gedachten die door je hoofd kunnen spoken: “Zal ik mij wel op mijn gemak voelen?”, “Kan ik echt een band opbouwen met vreemden?” en “Wat als het niet de ervaring is die ik verwacht?”. Maar laat me je geruststellen en je vertellen wat een reis met onbekenden je allemaal kan opleveren!

  Een warm welkom

  Bij aankomst op onze prachtige locatie, Villa Fahala, in Spanje word je hartelijk en persoonlijk verwelkomd door mij, Daniëlle. Ik geloof in het creëren van een warme en gastvrije omgeving waarin je je direct op je gemak voelt. In de villa, maar ook in de grote tuin, zijn volop fijne plekken waar je jezelf kan terugtrekken als je daar behoefte aan hebt. En ik sta voor je klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je je thuis voelt te midden van een groep gelijkgestemden.

  Verbinding en samenhorigheid

  Een van de mooiste aspecten van een retreat of worqation met vreemden is de kans om mensen te ontmoeten die allemaal hetzelfde willen; écht even tijd voor wat belangrijk is, maar ook de batterij opladen en in de watten gelegd worden en tegelijkertijd genieten van het Spaanse leven. Je zult al snel ontdekken dat het delen van ervaringen, verhalen en inzichten een diepere verbinding creëert dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Samen ga je op een reis van groei, zelfontdekking en -ontwikkeling. En misschien is het zelfs wel makkelijker met onbekenden, zij hebben immers (nog) geen beeld van jou, doen geen aannames en zien jou zoals jij jezelf profileert.

   Inspirerende samenwerking

   Een van de meest waardevolle aspecten van een retreat bij Cascara Moments is de mogelijkheid om samen te zijn met anderen die zichzelf dit ook (eindelijk) gunnen. De combinatie van een fantastische omgeving, een villa met magisch uitzicht en een afwisselend programma creëert een vruchtbare bodem voor het opladen van de batterij en het maken van onvergetelijke herinneringen. Er ontstaan altijd als vanzelf boeiende gesprekken, er wordt gelachen en gehuild en al op dag 2 heb je het gevoel dat je elkaar al jaren kent. Lijkt dat onmogelijk? Dat geloof ik, maar het is toch is echt waar!

    Langdurige vriendschappen

    Wat begint als een avontuur met vreemden, groeit vaak uit tot langdurige vriendschappen en waardevolle connecties. De intense ervaringen die je deelt tijdens een retreat bij Cascara Moments smeden banden die de afstand en tijd kunnen overbruggen. Je zult ontdekken dat de mensen die je ontmoet een blijvende invloed hebben op je leven, in allerlei opzichten. Niet zelden gebeurt het dat deelnemers elkaar nog regelmatig spreken en zelfs 1-op-1 afspreken na het retreat. Er zijn zelfs groepen die besluiten om met elkaar weer terug te komen!

      Groei ontstaat buiten je comfort zone

      Nog steeds je twijfels? Life begins at the end of your comfort zone, een bekende quote en wat ons betreft helemaal waar. Alles binnen je comfortzone voelt veilig, vertrouwd en easy. Maar hoe zou het zijn als je iets doet wat je in eerste instantie spannend vindt? De randjes op te zoeken, er net overheen te gaan en jezelf te verbazen met ‘the outcome’! Want buiten die comfortzone, dat is waar ‘the magic happens’.

      Dus laat de bekende quote je inspireren om de stap te zetten en je aan te sluiten bij onze reis met vreemden. Sta open voor wat het je kan brengen, en wees voorbereid op een avontuur dat je leven op een positieve manier zal veranderen. En als je het toch fijner vindt om samen met iemand te gaan, dan neem je toch je partner, vriend(in) of zus mee? Dat kan natuurlijk ook!

      Benieuwd naar het persoonlijke verhaal van één van de deelnemers? Jussi deed haar verhaal en vertelde waarom elke ondernemer een Worqation verdient.

      Overtuigd? Boek een yoga retreat, worqation of de culinaire trip en ga met ons mee op avontuur en maak nieuwe herinneringen!