Wat we doen?

Onze diensten

Life is about moments. Create them, don’t wait for them.

Cascara is ontstaan uit pure passie en de droom om mooie momenten te creëren in Spanje. Momenten waarvan mensen echt genieten en waarbij onvergetelijke herinneringen worden gemaakt. Dat is wat we het liefste doen!

Bij een goed georganiseerd event klopt alles: vanaf de eerste uitnodiging tot lang nadat alle gasten weer naar huis zijn. Om dat te kunnen bereiken is het belangrijk dat het event past bij jou en bij het doel dat je voor ogen hebt. Cascara helpt hierbij graag! Met onze persoonlijke service en aanpakkersmentaliteit doen we alles om onze opdrachtgevers te ontzorgen! Hoe? Wij luisteren écht, hebben een groot inlevingsvermogen en houden van een uitdaging; niets is ons te gek. 

Ben jij op zoek naar een partner die het regelwerk voor jou uit handen neemt? Die jouw idee van hoe het evenement eruit moet komen te zien uitwerkt tot in perfecte details? Omdat we heel goed weten wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een event (in het buitenland), weten waar we wél en en juist niet moet zijn, samenwerken met de beste leveranciers (die hun afspraken ook echt nakomen) en we de taal spreken, zorgen wij ervoor dat jij optimaal kunt genieten.

Nieuwsgierig naar de rol die Cascara voor jou kan spelen? Op de site krijg je een indruk van wie we zijn en wat we doen. Je kunt natuurlijk ook meteen contact opnemen voor een persoonlijk gesprek.

Ontdek meer

Worqations

Ga je mee? Stap uit de dagelijkse hectiek en jouw vertrouwde omgeving om alles los te laten en je volledig te focussen. Samen met gelijkgestemden gaan we op reis om eindelijk de tijd te hebben om AAN jezelf of jouw business te kunnen werken.

Ontdek meer

Travel Boutique

Of je nu alleen reist of met een groep, met een zakelijke insteek of privé, wij kunnen je laten kennismaken met de mooiste plekjes van Zuid-Spanje. Wat we het allerliefste doen is ontzorgen met de intentie om het onze opdrachtgevers zo makkelijk mogelijk te maken.

Ontdek meer

Events

Een incentive om te vieren dat jullie een bepaalde prestatie hebben geleverd, een weekendtrip met het gehele team, een handelsmissie of jouw trouwe relaties meenemen op een onvergetelijke reis voor een productlancering?

Ontdek meer

Weddings

Dromen jullie van een intieme bruiloft onder de Spaanse zon? Trouwen op het strand, op een prachtig landgoed of in een luxe boutique hotel? Wij helpen graag om jullie droombruiloft te organiseren als jullie willen trouwen in Spanje.