Weekend naar Málaga

13 - 15 oktober 2023

Ga jij met ons mee? We gaan genieten van sfeervol Málaga…

Wat gaan we doenMeld je aan
malaga cascara moments

Ga jij met ons mee

Málaga is een geweldige stad (en provincie) en heeft de perfecte combinatie van strand en een oude binnenstad.

Heel graag nemen we jou mee op een weekendtrip naar Málaga.

Laat je aangenaam verrassen door deze bruisende stad, haar boeiende geschiedenis, cultuur en mooie bezienswaardigheden.

We nemen je mee naar bijzondere plekjes waar je alleen komt als je weet waar ze verstopt zitten, gaan volop te genieten van de najaarszon en sluiten af met een exclusief diner in een bijzondere setting. 

Ga jij met ons mee?

Ons weekend naar Málaga?

 

 • Een 3-daagse geheel verzorgde reis met afwisselend programma
 • Verblijf in een bijzonder 5-sterren hotel
 • Ontdek Málaga op een verrassende manier
 • Genieten van de najaarszon

 

Deze trip is echt iets voor jou als jij

Heb jij er weleens over nagedacht om naar Málaga te gaan, maar weet je niet of het wel echt iets voor jou is? Als jij voldoet aan een of meer van de onderstaande punten, dan kun jij je met een gerust hart aanmelden.

 • Je bent gek op lekker eten en drinken.
 • Je wil graag verrast worden door lokale en authentieke smaken.
 • Je vindt het leuk om deze reis te ervaren in goed gezelschap.
 • Je wordt enthousiast van het idee om er even een paar dagen tussenuit te gaan.
 • Je hebt de laatste tijd al meer mensen gehoord over Málaga en hoe verrassend deze stad is óf dat heb je zelf al ervaren en je komt graag een keertje terug.
 • Je vindt het heerlijk om in het najaar te genieten van de zon.
 • Je vindt het stiekem wel fijn vindt om deze dagen volledig ontzorgd en in de watten gelegd te worden. Dat je een keer op reis kan zonder ergens over na te hoeven denken…

 

Bidfood trendtour cascara malaga
Bidfood trendtour cascara malaga
Bidfood trendtour cascara malaga
malaga cascara moments

Het programma

Vrijdag 13 oktober

In de ochtend vlieg je naar Málaga, waar je na aankomst direct wordt opgehaald en naar het hotel wordt gebracht, jouw verblijf voor de komende dagen.

Hier kunnen we aanschuiven voor een heerlijke lunch en rustig acclimatiseren en installeren. 

Later in de middag vertrekken we naar Málaga waar Anne ons meeneemt voor een uitgebreide tapas stadswandeling door deze sfeervolle stad waar we de rest van de avond van zullen genieten.

Zaterdag 14 oktober

Na het ontbijt gaan we op pad, want een bezoek aan Andalusië wordt nog mooier als er genoten kan worden van een boottocht op zee, tenminste als het weer het toelaat. De wind in je haren, de prachtige kustlijn en oneindige horizon zorgen ervoor dat je ultiem kunt genieten.

Deze boottocht sluiten we af met een heerlijke lunch op het strand, waarna we weer naar het hotel gaan voor wat vrije tijd.

Deze avond staat er een luxe diner gepland! Laat je verrassen door culinaire hoogstandjes, heerlijke wijnen en cava’s en een ambiance waar nog lang over nagepraat zal worden.

Zondag 15 oktober

Vandaag kun je rustig wakker worden en uitgebreid ontbijten, waarna het langzaamaan alweer tijd is om te gaan.

Met een koffer vol mooie herinneringen aan deze fijne dagen samen vertrekken we richting het vliegveld. 

Er is bewust voor gekozen om niet al te laat weg te gaan, zodat je deze zondagavond op een redelijke tijd weer thuis zal zijn.

Life is about moments, 

Create them, don’t wait for them

Danielle idema

Over mij

Ben jij nieuwsgierig naar het gezicht achter deze trip? Ik stel mij graag aan je voor!

Ik ben Daniëlle, 43 jaar, getrouwd met Dylan, trotse moeder van Thomas (18) en Jolijn (14) en samen wonen wij sinds de zomer van 2021 in een dorp dichtbij Málaga stad. 

The only thing to do great work is to love what you do… 

Dat is echt een van mijn favoriete quotes en is mij op het lijf geschreven. Want ik ben niet alleen gek op mijn werk, het creëren van onvergetelijke momenten door het organiseren van inhoudelijke (business) trips, worqations, retreats en weddings, maar deze quote staat in dit geval ook voor mijn liefde voor Spanje. Dat is de reden dat ik heb besloten niet alleen mooie momenten in Nederland te creëren, maar dit ook in Spanje te gaan doen.

Nadat ik zelf heb ervaren hoe bijzonder het is om met een groep op reis te zijn en volledig ontzorgd te worden, heb ik besloten dat ik dit anderen ook wil gunnen. Niet alleen een fijne reis waar je zeker van gaat genieten, maar met allerlei extra’s die maken dat je dit nooit meer gaat vergeten.

Ik ontvang je graag, zal je op alle mogelijke manieren ontzorgen en neem je mee om mooie plekjes te bezoeken. Tijdens deze reis (en in de aanloop er naartoe) ben ik jouw gastvrouw, aanspreekpunt, vraagbaak, regeltante en steun en toeverlaat en ik zal mijn stinkende best doen om ervoor te zorgen dat je eigenlijk helemaal niet meer naar huis wil (al is daar door deze fantastische plek weinig voor nodig)…

Daniëlle Idema
Cascara Moments