Vijfdaagse Worqation in een luxe villa in Málaga

6 - 10 juni 2023 | €1.395,- exclusief BTW

Ga jij met mij mee? Stap uit de dagelijkse hectiek om eindelijk alles los te laten en je volledig te focussen op jouw business en jezelf. 

Wat gaan we doenMeld je aan

Ben je een enthousiaste ondernemer met grote dromen?

Met jouw bedrijf gaat het goed, heel goed zelfs, en vanaf de start van jouw business heb je een continue stroom van opdrachten die als een rollende sneeuwbal alleen maar groter en groter is geworden. Het is fantastisch, meer dan je ooit had durven dromen en daar ben je ontzettend dankbaar voor. Niks te klagen zou je zeggen en dat doe je ook zeker niet!

Maar toch, met het groeien van de opdrachten en de verantwoordelijkheden, groeit ook de druk in je hoofd en voel je je soms opgejaagd. Als je eerlijk bent, dan word je gewoon geleefd door je agenda en tijd om die mooie plannen en ideeën uit te werken is er niet. Tijd maken om echt even uit te zoomen, zodat je er als een helikopter boven kan hangen? Nee, er zijn nog te veel to do’s om af te vinken.

Je merkt dat je verder wil ontwikkelen en het bedrijf wil creëren dat zich om jouw ideale leven vouwt, maar te vaak betrap je jezelf erop dat je het werken AAN jouw bedrijf nog even uitstelt. Dit is niet wat je voor ogen had gehad toen je voor jezelf begon. Continue aan het werk zijn, amper ruimte voor andere dingen en als je al tijd maakt voor qualitytime met familie of vrienden, dan ben je er lang niet altijd met je hoofd helemaal bij.

Het is tijd om de boel (lees: jouw business) een goede structuur te geven die past bij alle ontwikkelingen die het door heeft gemaakt én bij het ideale leven wat je voor ogen hebt.

Want je weet inmiddels dat als je zo door blijft gaan, dat er niets verandert. Dat de weken en maanden voorbijvliegen en dat je volgend jaar dan nog precies hetzelfde doet, jouw leven er nog hetzelfde uit ziet en dat is niet wat je wil.

Vanaf vandaag is het anders, omdat jij weet dat het anders kan! Ga met mij mee op Worqation om even een paar dagen los te komen van de waan van de dag in een fantastische omgeving om met een helikopterview naar jouw business en leven te kijken en de ruimte te hebben om toe te werken naar jouw ideale plaatje. Om de plannen en ideeën die je hebt eindelijk eens uit te werken met alle kennis en ervaring die je inmiddels hebt opgedaan.

Herken jij jezelf hierin?

 • Ben jij al een aantal jaren bezig met jouw onderneming?
 • Kom je er niet aan toe om al jouw ideeën uit te werken?
 • Heb je de behoefte om even uit te zoomen, terug te blikken en vooral ook concrete plannen voor de toekomst te maken?
 • Ben je dol op de zon?
 • Wil jij in een fantastische omgeving jouw ideale leven creëren?

Dit levert het je op!

Heb jij er weleens over nagedacht wat het voordeel is van op reis zijn een groep ambitieuze ondernemers?

 • Je leert veel van en met elkaar
 • Veel herkenbare struggles en uitdagingen, maar ook een nieuwe kijk op situaties door feedback vanuit andere invalshoeken te krijgen
 • Met een goede groep is het antwoord op iedere vraag aanwezig
 • Je krijgt toegang tot het netwerk van de andere deelnemers, maar profiteert ook van hun creativiteit en ervaringen
 • Tussen de bedrijven door ontstaan de beste en meest inspirerende gesprekken
 • Dikke vette lol met elkaar
 • Omdat je elkaar in een korte tijd zo goed leert kennen, bouw je een heel bijzondere band op. Daar heb je niet alleen tijdens deze Worqation heel veel aan, maar ook lange tijd daarna nog.

Het programma

Dag 1

Je wordt van het vliegveld opgehaald en ik neem je mee naar een van mijn favoriete beachclubs voor een (late) lunch. Dit is namelijk een hele fijne manier om elkaar te leren kennen, in zo’n ontspannen omgeving en met de voetjes in het zand. Rond een uur of 16.00 uur komen we aan bij de villa, ons privé verblijf voor de komende dagen.

‘s Avonds kunnen we aanschuiven voor het (h)eerlijke diner dat door de lieve Belgische Leen voor ons wordt bereid. De rest van de avond is vrij in te vullen; naborrelen met elkaar, je even terugtrekken of op tijd naar bed omdat de reis toch wel vermoeiend was? Dat bepaal je zelf.

Dag 2

Na het ontbijt maken we ons klaar voor de eerste inhoudelijk sessie. Deze ochtend gaan we met een helikopterview kijken naar ons leven en ons bedrijf en nemen we de tijd om stil te staan bij de dingen die we doen, waarom en hoe we die doen. Van daaruit gaan we aan de slag met ons 1.000 dagen doel. Na een intensieve ochtend mogen we weer aanschuiven voor een lekkere en gezonde lunch en daarna heb je tijd voor jezelf.

Later in de middag vertrekken we naar Málaga waar Anne ons meeneemt voor een uitgebreide tapas stadswandeling door deze heerlijke stad.

Ik hoop dat jij deze avond net zo geniet van Málaga als ik altijd doe.

Dag 3

Ook vandaag starten we na het ontbijt weer met een inhoudelijke sessie. Want nu jouw 1.000 dagen doel helder is, kunnen we focuspunten gaan benoemen en aan de slag met de bijbehorende uitdagingen, plannen uitwerken, etc. 

Een middagprogramma maak ik voor deze dag heel bewust niet, want in overleg kunnen we bepalen wat te doen. Een middag naar het strand op een heerlijk strandbedje? Liever bij de villa blijven? Niets moet en alles mag.

‘s Avonds zorgt Leen weer voor een fantastische maaltijd.

Dag 4

Stiekem beginnen we eraan te wennen om op te staan met een fantastisch uitzicht over de vallei. Kan je je er al iets bij voorstellen? Na het ontbijt hebben we onze laatste inhoudelijke sessie en is het tijd om te finetunen. Na deze ochtend heb je een heldere focus voor de toekomst en dat geeft een heerlijk gevoel!

In de loop van de middag maken we ons klaar om naar het historische centrum van Marbella te gaan en als het meezit stappen we daarna op een boot om te genieten van Golden Hour.

Na de boottocht gaan we tijdens onze laatste avond samen uiteten in Puerto Banús,de luxe jachthaven van Marbella.

Dag 5

Deze dag geen programma, want het is de dag van vertrek. Het ontbijt is uiteraard geregeld, net als een lunch (to go) voor de liefhebber. De ochtend kan iedere deelnemer lekker nagenieten op de manier die zij wil.

En als het tijd is om te vertrekken, dan breng ik de deelnemers naar het vliegveld en zwaai ik ze uiteraard uit!

Het geheim van een Worqation?

Dat is niet in één zin te omschrijven, dat zit ‘m in de combinatie van verschillende factoren die er samen voor zorgen dat het effect optimaal is.

Ik heb in september 2021 EN in september 2022 een worqation gevolgd bij Cascara Moments.

Een worqation zou letterlijk een werkvakantie moeten zijn, de Worqation van Cascara Moments is veel meer dan dat! Het is een perfect georganiseerde combinatie van werken aan je bedrijf / aan je zelf en ontspannen activiteiten in het prachtige Malaga en omgeving! Samen met enthousiaste vrouwelijk ondernemers hebben we met en van elkaar geleerd, gelachen en ontspannen!

Ik heb het ervaren als een investering in mezelf en vooral een kado aan mezelf.

Ontspannen en vol energie heb ik de dagen afgesloten met de toezegging aan mezelf dat dit niet de laatste keer is geweest! Op naar de volgende worqation van Cascara Moments van Daniëlle! 

Rijnie Trip

Van Lier Catering

In september 2021 en in september 2022 heb ik een worqation geboekt bij Cascara Worqations. En wat was het heerlijk! Direct bij aankomst werden we meegenomen naar het strand en zaten we direct in de juiste sfeer. Samen met de andere onderneemsters zijn we de vervolgdagen middels een super programma waarin de juiste balans lag tussen inspanning (werken aan ons bedrijf) en ontspanning ingegaan. De locatie was fantastisch met uitzicht over de vallei, het eten op de villa werd gemaakt door een kok en was verrukkelijk en gezond, de uitjes naar Marbella, Malaga en het strand waren een superfijne aanvulling en ook daar volop genoten van de heerlijke Spaanse lekkernijen! En wat fijn te ervaren dat je samen met andere onderneemsters zo snel een klik kunt ervaren en ook echt de diepte kan ingaan omdat je zo open en eerlijk naar elkaar kan zijn.

Ik ben een aantal jaren geleden voor mezelf begonnen en dit was beide keren een heerlijk cadeau aan mijzelf en mijn bedrijf!

Marijke Maatkamp

Brain Balance By Marijke

Daniëlle, jou kennende zou het tot in de puntjes verzorgd zijn, en dat was het ook! 

Alles goed geregeld en georganiseerd, en van een hoog kwaliteitsniveau. Je hebt zichzelf weer overtroffen met attenties, met de perfecte accommodatie, een heerlijk ontspannen vrijetijds programma. In 1 woord: PERFECT! En met jouw motto ‘life is a collection of moments’ heb je samen met ons weer onvergetelijke waardevolle momenten gecreëerd. Ondanks dat ik al 3 keer ben geweest, zie ik uit naar een nieuwe ontmoeting met deze fantastische meiden. 

Ik heb veel inspiratie opgedaan, veel geleerd van de anderen en over mezelf, en daarnaast heerlijk gelachen en gefilosofeerd met elkaar!

Het was nog iets relaxter dan ik had gedacht met het verzorgen van al dat lekkers en het gewoon kunnen aanschuiven 🙂

Laura Nijkeuter

TCA Telecom

Nog even op een rijtje

 • 5 dagen in privé kamer in een fantastische villa in een adembenemende omgeving in Zuid-Spanje
 • Volledig ontzorgd worden vanaf het moment dat jouw vliegtuig in Málaga landt tot aan het moment dat je weer vertrekt
 • Een sterk inhoudelijk programma in een setting waarin vertrouwen het belangrijkste is en iedereen volledig zichzelf kan zijn
 • Eindelijk tijd om AAN jouw bedrijf te werken, zonder dat je opgeslokt wordt door de waan van de dag
 • Een goede combinatie van inspanning en ontspanning voor een heerlijk vakantiegevoel
 • Iedere dag tijd voor jezelf
 • Goede gesprekken, een fijne groep en heel veel gezelligheid
 • Samen ontdekken we ook pareltjes in de omgeving; heerlijk lunchen op het strand, we doen een tapas tour in Málaga, bezoeken de oude binnenstad van Marbella én genieten van een boottocht tijdens Golden Hour vanaf de luxe jachthaven van Puerto Banús
 • Na deze reis stap je met een opgeladen batterij, een koffer vol onbetaalbare herinnering, een heldere focus voor de toekomst en een grote stap dichter bij jouw ideale leven weer het vliegtuig in richting huis
Malaga foto Jonas Denil

Wat is inclusief?

 • Jouw verblijf in een privé kamer in een prachtige villa met zwembad en adembenemend uitzicht over de vallei
 • 4 x ontbijt, 4 x lunch en de 2 avonden dat we in de villa zijn ook het diner, alles bereid door een geweldige kok. De 2 andere avonden eten we buiten de deur en die kosten komen voor eigen rekening.
 • Alle drankjes en snacks in de villa
 • Al het vervoer in Spanje, vanaf dat je wordt opgehaald van het vliegveld tot aan het moment dat je weer naar huis vliegt
 • De inhoudelijke sessies, gericht op zakelijke en persoonlijke groei
 • Alle uitjes
 • Mijn begeleiding vanaf het moment dat je je aanmeldt. Ik zal je helpen waar ik kan en ben altijd bereikbaar voor je.

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik mij aanmelden?

Als je via de aanmeldknop jouw gegevens invult en verzendt, dan ontvang je een bevestiging van deelname via mail (als er nog voldoende beschikbaarheid is). Vind je het fijn om eerst nog even persoonlijk contact te hebben, dan kan dat altijd. Stuur gerust een berichtje, zodat we een gesprek kunnen plannen.

Kan ik ook eerst nog een vrijblijvend persoonlijk gesprek hebben?

Natuurlijk kan dat! Twijfel je nog? Kan ik je ergens mee helpen? Of staat jouw vraag niet in dit rijtje? Geen probleem! Laat het mij weten door een mailtje met jouw contactgegevens te sturen naar danielle@cascaramoments.com en ik zal snel contact met je opnemen.

Hoe groot is de groep?

Heel bewust kiezen we ervoor om de groep klein te houden, met 6 – 8 deelnemers. Op die manier kunnen we een veilige setting creëren waarin je je vertrouwd voelt en is er voldoende ruimte en aandacht voor iedereen.

Wat is er inbegrepen?

Het inhoudelijke programma, jouw verblijf in de villa op basis van een privé kamer, alle dagen al het eten, drinken en snacks in de villa, dus ook het ontbijt en lunch en 2 x diner in de villa (de andere avonden eten we buiten de deur op eigen kosten), de excursies, de transfers en al het andere vervoer ter plaatse.

Wat is er niet inbegrepen?

De vlucht, een reis- en annuleringsverzekering en 2 diners als we ‘buiten de deur zijn.’

Hoe zien de inhoudelijke sessies eruit?

In het programma zijn ook de verschillende onderdelen van de inhoudelijke sessies benoemd. Vind je het prettig om hierover nog meer te horen? Laat het dan even weten, zodat we hierover kunnen (video)bellen.

Wie verzorgt de sessies?

Dat doe ik, Daniëlle! Nee, ik ben geen (business) coach, maar ik weet inmiddels wel heel goed welke vragen ik in de groep moet gooien om mensen aan het denken te zetten, om los te komen van hun leven en/of business zoals dat nu is en te durven denken in mogelijkheden. En natuurlijk ook om daarna concrete actieplannen te gaan maken!

Hoe ik dat weet? Tja, ik ben mijn onderneming heel wat jaren geleden gestart vanuit het niets en heb het van daaruit verder opgebouwd. De opgedane kennis en ervaring, de vele coachingstrajecten en trainingen die ik heb gevolgd, boeken die ik heb gelezen om mij verder te ontwikkelen en natuurlijk ook het vallen en opstaan en de vele tegenslagen, hebben mij heel wat waardevolle kennis opgeleverd.

Maar er is meer… Ik durf heel groot te dromen en ben iemand die ook echt in actie komt om die dromen te realiseren. En ondanks dat dat vaak niet de makkelijkste weg is, is dat tot nu toe wél de weg naar mijn ultieme geluk geweest!

En is dat niet wat het verschil kan maken? Iemand die vanuit kennis en ervaring een inhoudelijk programma schrijft en weet hoe het is om moeilijke keuzes te maken? Om in het diepe te springen? En alle onzekerheden los te laten? Alleen maar om je ideale leven te kunnen leven?

Hoe boek ik mijn vliegticket?

Ik heb gemerkt dat het voor deze korte vluchten niet veel uitmaakt of je via Transavia, Ryanair of bijvoorbeeld Eurowings vliegt, het is eigenlijk allemaal prima. Maar let op, hoe eerder je boekt, hoe goedkoper het vliegticket is. Het zou perfect zijn als je aan het begin van de middag landt op het vliegveld van Málaga, zodat je deze 1e dag nog alle tijd hebt om bij te komen van de reis, te acclimatiseren en kennis kunt maken met de andere deelnemers.

Vind je het fijn om even te overleggen over het boeken van de tickets of heb je liever dat ik voor jou boek? Laat het dan even weten, ik help je graag.

Hoe gaat het met de transfer?

De transfers van en naar het vliegveld van Málaga zijn inbegrepen in de prijs. Hetzelfde geldt voor alle vervoer in Spanje dat onderdeel is van het programma.

Op welke locatie verblijven we?

Villa Fahala is gelegen in Cártama, Málaga en is een waar walhalla… Het heeft een adembenemend uitzicht over de groene Fahala-vallei met 2 schilderachtige witte dorpjes op de achtergrond. Ieder moment van de dag kleurt de vallei anders.

Een villa waar je tot rust komt, waar het geluid van de vogeltjes klinkt, waar een relaxte sfeer hangt, waar niks moet en veel mag, waar je geniet van de styling, van luxe bedden, van Illy koffie op een van de vele terrassen en/of Spaanse wijn met tapas en lounge music. Heerlijk in de zon aan het zwembad met een fantastisch uitzicht.

Er is een gezellige buitenkeuken met zithoek, een prachtige veranda met grote tafel waar we ook lekker kunnen zitten en natuurlijk zijn er fijne ligbedden rondom het zwembad. Als je behoefte hebt om je even terug te trekken dan kan dat niet alleen in jouw kamer, maar ook op een van de terrassen of in de tuin.

Je verblijft in een prachtige kamer, die eventueel ook geschikt is voor 2 personen. In de villa kun je gebruikmaken van handdoeken en badlakens, badjassen, een föhn en douchematerialen. En als je wilt of het nodig is, dan kan ik ervoor zorgen dat er bepaalde spullen voor je klaarstaan. Geef gerust jouw wensen aan mij door!

Wat kost deze Worqation?

Je kunt deelnemen aan de Worqation voor € 1.395,- exclusief BTW op basis van een privé kamer. Hiervoor krijg je een factuur. Wil je een kamer delen en kunnen wij een match met een andere deelnemer maken óf meld je je samen met iemand anders aan? Dan wordt een korting van € 400,- per persoon gegeven.

Hoe gaat de betaling?

Op het moment dat jouw aanmelding definitief is ontvang je een factuur voor de aanbetaling van 25% van de totaalprijs. Voor het resterende bedrag ontvang je zes weken voorafgaand aan de Worqation een tweede factuur. Meld jij je aan binnen 6 weken voor vertrek? Dan ontvang je een factuur voor de betaling van het volledige bedrag in één keer. Wil je wel graag mee, maar liever in meerdere termijn betalen? Ook dat kan, vraag naar de mogelijkheden.

Wat gebeurt er als er weer beperkingen zijn door corona?

Cascara Moments houdt zich aan de Covid maatregelen die op dat moment gelden. Dat betekent dat als de Worqation in verband met een lockdown in Spanje niet door kan gaan, deze kosteloos verplaatst of geannuleerd wordt.

Welke voorwaarden gelden er bij aanmelding?

Op alle trips die door Cascara Moments worden georganiseerd zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Waarom schrijf je Worqation met een Q?

Omdat de Q op een vergrootglas lijkt en dat staat symbool voor het onder de loep nemen van… jouw business en jezelf in dit geval. 😉

Je hart volgen

Over mij

Ben jij nieuwsgierig naar het gezicht achter deze worqation? Ik stel mij graag aan je voor!

Ik ben Daniëlle, 42 jaar, getrouwd met Dylan, trotse moeder van Thomas (17) en Jolijn (13) en samen wonen wij sinds de zomer van 2021 in een dorp dichtbij Málaga stad.

The only thing to do great work is to love what you do… 

Dat is echt een van mijn favoriete quotes en is mij op het lijf geschreven. Want ik ben niet alleen gek op mijn werk, het creëren van onvergetelijke momenten door het organiseren van (business)events, worqations, retreats en weddings, maar deze quote staat in dit geval ook voor mijn liefde voor Spanje. Dat is de reden dat ik heb besloten niet alleen mooie momenten in Nederland te creëren, maar dit ook in Spanje te gaan doen.

Nadat ik zelf heb ervaren hoe waardevol het is om met andere ondernemers op reis te zijn en om van en met elkaar te leren, heb ik besloten dat ik dit anderen ook wil gunnen. Niet alleen een fijne reis waar je zeker van gaat genieten, maar juist ook het creëren van een leven dat bij jou past en onder jouw voorwaarden. Als ik eerder had geweten dat een paar dagen zoveel impact zoude hebben, dan had ik mijzelf een hoop stress en onrust kunnen besparen.

Daarom organiseer ik deze Worqation in Málaga voor iedereen die het zichzelf gunt om af en toe even te reflecteren, na te denken over het ‘ideale plaatje’ (zakelijk en privé) en bereid is daar naartoe te werken. Dat dit op een fantastische plek is, is niet alleen perfect om de batterij weer op te laden en volop inspiratie op te doen, maar is ook gewoon noodzakelijk om snel los te komen van de waan van de dag.

Ik ontvang je graag, zal je op alle mogelijke manieren ontzorgen en neem je mee om mooie plekjes te bezoeken. Tijdens deze reis (en in de aanloop er naartoe) ben ik jouw gastvrouw, aanspreekpunt, vraagbaak, regeltante en steun en toeverlaat en ik zal mijn stinkende best doen om ervoor te zorgen dat je eigenlijk helemaal niet meer naar huis wil (al is daar door deze fantastische plek weinig voor nodig)…

Daniëlle Idema
Cascara Moments