Over ons

The only way to do great work is to love what you do...

Cascara is begonnen als een onderdeel van Bij Daan Events, een jong en enthousiast eventbureau dat in 2015 is ontstaan uit pure passie en de droom om mooie momenten te creëren. Momenten waarvan mensen echt genieten en waarbij onvergetelijke herinneringen worden gemaakt.

Dat is wat we het allerliefste doen!

Na een vliegende start bleven de opdrachten zich aandienen, groeide het bedrijf snel en kwamen er ongelooflijk veel onverwachte en mooie opdrachten voor de meest uiteenlopende evenementen in binnen- en buitenland voorbij. Fantastisch! 😊 De afgelopen jaren waren een echte rollercoaster, een aaneenschakeling van ‘uit je comfort zone’ stappen, aanpakken en kansen zien en de herinneringen voor mij persoonlijk zijn erg bijzonder.

Toch merkte ik steeds vaker dat het tijd was geworden om keuzes te maken en stil te staan bij hoe ik het bedrijf verder wil laten groeien. Het overkwam mij (ons team) en ondanks dat ik daar enorm dankbaar voor ben, merkte ik dat ik even terug moest naar de basis. Waarom doe ik wat ik doe, wat vind ik het allerleukst, maar ook: hoe ziet mijn ideale leven eruit. Stiekem merkte ik in die periode dat een langgekoesterde droom steeds meer naar de oppervlakte kwam en ik realiseerde mij dat het tijd was voor de volgende stap.

Vanaf dat ik mij kan herinneren heb ik een zwak voor Spanje en dit jaar viel het kwartje. Want wat wij in Nederland kunnen doen, dat kunnen we natuurlijk net zo goed ook in Spanje doen. In mijn ideale plaatje doen we daarom nog steeds het werk wat we nu doen, mensen ontzorgen en mooie momenten creëren, maar dan óók in Spanje voor degenen die optimaal willen genieten in een totaal andere omgeving tijdens events, bruiloften, worqations en incentives bijvoorbeeld. Hoe bijzonder is het om het gevoel wat ik krijg in Spanje ook aan anderen te geven door daar mooie momenten voor hen te creëren? En zo werd Cascara geboren…

Waarom Spanje? Het is het klimaat, de omgeving, de hartelijke mensen, de manier van leven. Het besef dat we NU leven en dat we nooit weten wat ons te wachten staat was er altijd al, maar dit is voor mij het juiste moment om in actie te komen en om mijn hart te volgen.

Met onze persoonlijke service en aanpakkersmentaliteit doen we alles om onze opdrachtgevers te ontzorgen! Hoe? Wij luisteren écht, hebben een groot inlevingsvermogen en houden van een uitdaging; niets is ons te gek. 

Zijn jullie op zoek naar een partner die het regelwerk voor jullie uit handen neemt? Die weet wat je wel en juist niet moet zijn, die de taal spreekt en jullie idee van hoe het event eruit moet komen te zien uitwerkt tot in perfecte details? Wij helpen graag! Neem contact met ons op om persoonlijk kennis te maken!

Life is about moments. Create them, don’t wait for them.

Nieuwsgierig naar de rol die wij voor jullie kunnen spelen? Op de site krijg je een indruk van wie we zijn en wat we voor jullie kunnen betekenen. Je kunt natuurlijk ook meteen contact opnemen voor een persoonlijk gesprek. Hieronder stellen we ons in ieder geval al graag even aan je voor!

Onze mensen

Als je ons inschakelt, staat er een enthousiast team voor je klaar. We stellen onszelf hier alvast kort aan je voor, maar vinden het nog leuker om persoonlijk kennis te maken!