Ga jij mee op Yoga Retreat naar Málaga?

2 - 6 oktober 2023 | € 1.395,- inclusief btw

Ga jij met ons mee? Stap uit de dagelijkse hectiek om eindelijk alles los te laten en je volledig te focussen op jezelf. 

Wat gaan we doenMeld je aan

Make yourself a priority!

Heb jij je altijd al voorgenomen om ooit echt even tijd voor jezelf te nemen op een magische plek om tot rust te komen en op te laden?

En volg jij yogalessen in een studio of ben je er juist nieuwsgierig naar? Ga dan met ons mee op onze Yoga Retreat. Geen standaard retreat, maar een Special Edition waarin jouw geluk centraal staat.

Yoga Premium kan jou helpen om tot andere inzichten te komen. Word je bewust van gewoontes die telkens voor blokkades kunnen zorgen. Samen nemen we letterlijk en figuurlijk afstand van ingesleten patronen en gaan we aan de slag! Tijd om te genieten…

Wat jij nodig hebt is een Yoga Premium Retreat! 

Een moment voor jezelf, even een paar dagen weg van alle drukte om je goed te kunnen focussen op jezelf. Alleen? Nee, met anderen die net als jij yoga in hun leven omarmen en het zichzelf nu eindelijk eens gunnen om los te kunnen laten. Niks hoeft en alles mag tijdens deze Yoga Retreat. Omdat je uit je vertrouwde omgeving bent en samen met gelijkgestemden kan je veel makkelijker met andere ogen naar jezelf kijken. Wees voorbereid op heel veel; ‘Oh, heb jij dat ook?’ en “Ja, inderdaad!’. Veel herkenbare (yoga) situaties en gevoelens samen delen, maar ook dikke vette lol met elkaar. En dat allemaal in een luxe villa onder de Spaanse zon met heerlijk eten en drinken tijdens onze 5-daagse trip naar Málaga…

Durf jij alles echt even los te laten?

Ga dan met ons mee en beleef een unieke Yoga Premium ervaring met leuke inspirerende workshops en actieve verrassende sessies. Alles met een vleugje humor en vanuit liefde voor jezelf. Naast een inhoudelijk programma is er natuurlijk ook tijd voor ontspanning en om op pad te gaan. Samen ontdekken we pareltjes in de omgeving.

We streven naar een perfecte balans tussen inspanning en ontspanning om natuurlijk ook wel een heerlijk vakantiegevoel te hebben. Want dat verdien jij ook! Tussen de bedrijven door ontstaan de beste en meest inspirerende gesprekken. Je gaat naar huis met vernieuwde energie, meer zelfinzicht en hele fijne herinneringen.

En omdat je elkaar in een korte tijd zo goed leert kennen, bouw je een heel bijzondere band op. Daar heb je niet alleen tijdens deze Yoga Premium Retreat heel veel aan, maar ook lange tijd daarna nog.

yoga retreat cascara moments
yoga retreat

Andalusië

We gaan naar Andalusië, één van de mooiste streken van Spanje waar meer dan 300 dagen per jaar de zon schijnt. 

 

We bezoeken onder andere de bruisende stad Málaga waar je direct een beetje verliefd op zal worden, gaan genieten van het prachtige strand en proeven even van de Spaanse manier van leven. 

 

Maar natuurlijk zorgen we ook voor genoeg rustmomenten en tijd voor jezelf.

De villa

In het hart van Andalusië, op zo’n 25 minuten van Málaga Airport ligt onze villa met adembenemend uitzicht over de groene vallei met 2 schilder-achtige witte dorpjes op de achtergrond. 

 

Een villa waar je tot rust komt en stilte ervaart, waar je geniet van de styling en van luxe bedden, van Illy koffie of Spaanse wijn met tapas en lounge music op een van de vele terrassen of heerlijk in de zon aan het zwembad met een fantastisch uitzicht. Deze villa is perfect voor iedereen die wil genieten in een ontspannen omgeving.

Villa Fahala

Het was zo heerlijk om bij Daniëlle in Malaga te zijn voor een yoga retreat! 

Je wordt ontzettend warm welkom geheten en tijdens mijn hele verblijf was alles tot in de puntjes geregeld! Ik voelde mij direct op mijn gemak van begin tot eind. 

Wil je naar Malaga voor een vakantie, retreat of een worqarions dan ben je bij Cascara moments echt in hele goede handen!

Doen! Ik kom zeker nog eens terug!

Michelle

Wauw, wat een ervaring. Het was prachtig, ik kan alleen maar mooie leuke dingen over de yoga retraite zeggen🌴 Ik zal het iedereen aanraden. Daniëlle is echt een hele lieve vrouw die iedereen helemaal in de watten legt. Je wordt volledig ontzorgt en je hoeft nergens aan te denken, alles wordt geregeld. En wat een leuke dingen hebben we gedaan, elke dag was weer een unieke ervaring. Zoals je op de foto’s al ziet, dit wil je toch?

Iedereen die twijfelt om een keer een yoga retraite te doen, ik zeg DOEN! en dan zeker bij Daniëlle van Cascara moments. Samen met Ellen van MeFactory hebben we geweldige dagen gehad ❤️

Tessa

Het was echt geweldig…. 

Dank aan Danielle die er voor heeft gezorgd dat alles tot in de puntjes heeft verzorgd.

Ellen die het “beste “in ons naar boven heeft gehaald.

En wat een geweldige groep met “vrienden”. Een herinnering voor het leven🍀

Ik zou zeggen; volgend jaar weer!!!!!

Marieke

Life is a beach, enjoy the waves…

Ben jij nieuwsgierig naar de gezichten achter deze retreat en degenen waarmee jij op reis gaat? Wij stellen ons graag aan jou voor! 

yoga retreat

The best investment? Yourself!

Vanuit mijn behoefte om op bewuste wijze te leven en leren naar het lichaam te luisteren heb ik ME Factory Yoga in 2013 opgericht. Met name dat laatste was uiteindelijk noodzaak. De vele jaren voorafgaand aan de start van ME Factory waren gevuld met zakelijke verantwoordelijkheden in diverse leidinggevende hoedanigheden. Daarnaast intensief sporten, dans- en sportlessen verzorgen, wat zorgde voor een prima balans tussen fysieke en mentale belasting. Totdat het lichaam anders aangaf. Dat resulteerde in een yogacursus in Madrid, een 200 uurs Hatha Yoga opleiding in New York, diverse bijscholingen, trainingen en verdiepingsmodules zoals ABC Yoga, Aerial Yoga, Mindfulness en Zwangerschapsyoga. Het recent behaalde certificaat Ademcoach en de ontwikkeling van Bali Yoga en Yoga Esencia, concepten die ik momenteel aan het uitwerken ben, geven extra dimensie aan de yogabeleving. Voeg daarbij de behoefte om alle vergaarde kennis over de jaren heen, middels een gecertificeerde 200 uurs docentenopleiding uit te dragen aan iedereen die yogadocent wil worden. Ik zie mijzelf als een warme, toegankelijke en betrokken docente, met heel veel kennis over lichaam, adem en brein. Kennis die ik graag met jou wil delen.

Ellen Hoexum
Me Factory

The only thing to do great work is to love what you do… 

Dat is echt een van mijn favoriete quotes en is mij op het lijf geschreven. Want ik ben niet alleen gek op mijn werk, het creëren van onvergetelijke momenten door het organiseren van retreats, worqations, (business)events en weddings in Andalusië, maar deze quote staat in dit geval ook voor mijn liefde voor Spanje. Dat is de reden dat ik heb besloten niet alleen mooie momenten in Nederland te creëren, maar dit ook in Spanje te gaan doen. 

 Ik ontvang je graag, zal je op alle mogelijke manieren ontzorgen en neem je mee om mooie plekjes te bezoeken. 

Tijdens deze reis (en in de aanloop er naartoe) ben ik jouw gastvrouw, aanspreekpunt, vraagbaak, regeltante en steun en toeverlaat en ik zal mijn stinkende best doen om ervoor te zorgen dat je eigenlijk helemaal niet meer naar huis wil (al is daar door deze fantastische plek weinig voor nodig)…

Danielle Idema
Cascara Moments

Danielle idema

Nog even op een rijtje

 • 2 – 6 oktober 2023
 • 5 dagen, 4 nachten
 • € 1.395,- inclusief btw o.b.v. een gedeelde kamer (een privé kamer op aanvraag voor € 1.795,- incl. btw)
 • Inclusief verblijf en vervoer ter plaatse, alle uitstapjes en excursies
 • Inclusief al het heerlijke eten en drinken in Spanje, zowel in de villa als ‘buiten de deur’ (klein voorbehoud t.a.v. cocktails 😉)
 • Ontelbaar veel inzichten in jezelf
 • Blokkades verdwijnen als sneeuw voor de zon
 • Je leert meer geluksmomenten te creëren en jouw sparkle en energie weer te ontdekken 
 • Ontdekt wat een goede balans tussen mind en body voor jou is 
 • Je leert hoe je wijn drinken het beste kunt combineren met yoga 😉
 • Je gaat uitgerust naar huis en met een soepelere mindset en hernieuwde energie 
Malaga foto Jonas Denil

Het programma

Dag 1

We halen je op van het vliegveld en afhankelijk van het tijdstip waarop je landt nemen we je direct mee naar het strand of gaan we direct door naar de villa.

We kunnen namelijk later in de middag onze intrek nemen in Villa Fahala, ons verblijf voor die dagen. We kijken rond, installeren ons in onze kamers en voor wie zin heeft staat er een lekker drankje klaar. Niks moet en alles mag. ‘s Avonds kunnen we aanschuiven voor het diner dat door de lieve Belgische Leen voor ons wordt bereid. De rest van de avond is vrij in te vullen; naborrelen met elkaar, je even terugtrekken of op tijd naar bed omdat de reis toch wel vermoeiend was? De keuze is aan jou. Voor de liefhebber zal Ellen nog wel een sessie wijnyoga verzorgen. 😉

Dag 2

Als we het een beetje kunnen inschatten, dan zul je verbaasd zijn over het adembenemende uitzicht over de vallei… Het perfecte decor om de dag te beginnen we met een fijne yoga sessie.

Daarna maken we ons op voor een heerlijk ontbijt. 

Na het ontbijt geeft Ellen ons een lesje geluk, een inspirerende en interactieve sessie met onder andere oefeningen die speels, actief en soms confronterend zijn, maar altijd met als doel er positivisme en bewustzijn mee te vergroten.


Vanaf begin van de middag, na de lunch, heb je tijd voor jezelf. Een boek lezen, aan het zwembad liggen, een siësta houden of …? Dat bepaal je helemaal zelf!

Later in de middag vertrekken we naar Málaga waar Anne ons meeneemt voor een uitgebreide tapas stadswandeling door deze heerlijke stad. Ontdek de pareltjes, proef lokale lekkernijen en laat je inspireren door de sfeer van deze stad. Wij hopen dat jij deze avond net zo geniet van Málaga als wij doen…

Dag 3

Ook vandaag starten we de dag met een fijne yoga sessie, gevolgd door een uitgebreid ontbijt. Vandaag blijven we bij de villa om lekker tot rust te komen.

De yoga sessie voor het ontbijt is niet de enige van vandaag, want Ellen verzorgd ook een ABC sessie om opgebouwde spanning los te maken en los te laten. Een reeks van eenvoudige oefeningen leidt tot een krachtige ervaring, die helpt om de fysieke balans te herstellen en mentale ondersteuning te vergroten. Dit met als doel om na de workshop niet alleen een ontspannen lichaam te hebben, maar ook nieuwe inzichten te hebben opgedaan over stress, spanning en burn out.


En natuurlijk genieten we ook vandaag van zoveel meer; de zon, elkaar gezelschap, inspirerende gesprekken, heerlijke eten en drinken en vooral even niets ‘moeten’.

Dag 4

Dit wordt een bijzondere dag, want we willen heel graag een yoga sessie verzorgen bij de opkomende zon op het strand. Vandaag dus op tijd uit de veren, maar wel voor iets unieks!

Na de yoga sessie ontbijten we op het strand en het is de bedoeling om daar dan lekker te blijven. In de loop van de middag gaan we na een uitgebreide lunch bij mijn favoriete beachclub langzaamaan terug naar de villa waar Ellen nog een sessie verzorgd.

Deze avond wordt er weer heerlijk voor ons gekookt én staat er nog een bijzondere afsluiting van de retreat op de planning. Maar dat houden we even als verrassing…

Dag 5

Deze dag starten we wel met een fijne yoga sessie, maar verder is er geen programma. Het ontbijt wordt uiteraard geregeld voor de liefhebber en om 11.00 uur is het tijd om uit te checken. Als het tijd is om naar het vliegveld te vertrekken, dan gaan we met je mee en zwaaien we je uit! En als je nog iets langer de tijd hebt dan zullen we dit in overleg goed invullen.

Natuurlijk hopen we dat je heerlijk uitgerust en opgeladen vertrekt en met een koffer vol fijne herinneringen. Daar zullen we in ieder geval alles voor doen!

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik mij aanmelden?

Als je via de aanmeldknop jouw gegevens invult en verzendt, dan ontvang je een bevestiging van deelname via mail (als er nog voldoende beschikbaarheid is). Vind je het fijn om eerst nog even persoonlijk contact te hebben, dan kan dat altijd. Stuur gerust een berichtje, zodat we een gesprek kunnen plannen.

Kan ik ook eerst nog een vrijblijvend persoonlijk gesprek hebben?

Natuurlijk kan dat! Twijfel je nog? Kan ik je ergens mee helpen? Of staat jouw vraag niet in dit rijtje? Geen probleem! Laat het mij weten door een mailtje met jouw contactgegevens te sturen naar danielle@cascaramoments.com en ik zal snel contact met je opnemen.

Hoe groot is de groep?

We kiezen voor een groep van max. 10 -12  deelnemers. Op die manier kunnen we een veilige setting creëren waarin je je vertrouwd voelt en is er voldoende ruimte en aandacht voor iedereen.

Wat is er inbegrepen?

Het inhoudelijke programma, jouw verblijf in de villa, alle dagen al het eten, drinken en snacks (klein voorbehoud ten aanzien van cocktails als we buiten de deur zijn), de excursies, de transfers en al het andere vervoer ter plaatse.

Wat is er niet inbegrepen?

De vlucht en een reis- en annuleringsverzekering.

Hoe zien de inhoudelijke sessies eruit?

In het programma zijn ook de verschillende onderdelen van de inhoudelijke sessies benoemd. Vind je het prettig om hierover nog meer te horen? Laat het dan even weten, zodat we hierover kunnen (video)bellen.

Wie verzorgt de sessies?

Dat doen Ellen en ik samen.

Hoe boek ik mijn vliegticket?

Ik heb gemerkt dat het voor deze korte vluchten niet veel uitmaakt of je via Transavia, Ryanair of bijvoorbeeld Eurowings vliegt, het is eigenlijk allemaal prima. Maar let op, hoe eerder je boekt, hoe goedkoper het vliegticket is. Het zou perfect zijn als je aan het begin van de middag landt op het vliegveld van Málaga, zodat je deze 1e dag nog alle tijd hebt om bij te komen van de reis, te acclimatiseren en kennis kunt maken met de andere deelnemers.

Vind je het fijn om even te overleggen over het boeken van de tickets of heb je liever dat ik voor jou boek? Laat het dan even weten, ik help je graag.

Hoe gaat het met de transfer?

De transfers van en naar het vliegveld van Málaga zijn inbegrepen in de prijs. Hetzelfde geldt voor alle vervoer in Spanje dat onderdeel is van het programma.

Op welke locatie verblijven we?

Villa Fahala is gelegen in Cártama, Málaga en is een waar walhalla… Het heeft een adembenemend uitzicht over de groene Fahala-vallei met 2 schilderachtige witte dorpjes op de achtergrond. Ieder moment van de dag kleurt de vallei anders.

Een villa waar je tot rust komt, waar het geluid van de vogeltjes klinkt, waar een relaxte sfeer hangt, waar niks moet en veel mag, waar je geniet van de styling, van luxe bedden, van Illy koffie op een van de vele terrassen en/of Spaanse wijn met tapas en lounge music. Heerlijk in de zon aan het zwembad met een fantastisch uitzicht.

Er is een gezellige buitenkeuken met zithoek, een prachtige veranda met grote tafel waar we ook lekker kunnen zitten en natuurlijk zijn er fijne ligbedden rondom het zwembad. Als je behoefte hebt om je even terug te trekken dan kan dat niet alleen in jouw kamer, maar ook op een van de terrassen of in de tuin.

Je verblijft in een prachtige kamer. In de villa kun je gebruikmaken van handdoeken en badlakens, badjassen, een föhn en douchematerialen. En als je wilt of het nodig is, dan kan ik ervoor zorgen dat er bepaalde spullen voor je klaarstaan. Geef gerust jouw wensen aan mij door!

Wat kost deze Yoga Retreat?

Je kunt deelnemen aan de Yoga Retreat voor € 1.395,- inclusief BTW op basis van een gedeelde kamer. Hiervoor krijg je een factuur. Wil je liever een kamer voor jezelf? Op aanvraag is dat ook mogelijk tegen een meerprijs van € 400,-.

Hoe gaat de betaling?

Op het moment dat jouw aanmelding definitief is ontvang je een factuur voor de aanbetaling van 25% van de totaalprijs. Voor het resterende bedrag ontvang je zes weken voorafgaand aan de Retreat een tweede factuur. Meld jij je aan binnen 6 weken voor vertrek? Dan ontvang je een factuur voor de betaling van het volledige bedrag in één keer. Wil je wel graag mee, maar liever in meerdere termijn betalen? Ook dat kan, vraag naar de mogelijkheden.

Wat gebeurt er als er weer beperkingen zijn door corona?

Cascara Moments houdt zich aan de Covid maatregelen die op dat moment gelden. Dat betekent dat als de Retreat in verband met een lockdown in Spanje niet door kan gaan, deze kosteloos verplaatst of geannuleerd wordt.

Welke voorwaarden gelden er bij aanmelding?

Op alle trips die georganiseerd worden door Cascara Moments zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Wat is inclusief?

 • Jouw verblijf in een gedeelde kamer in een prachtige villa met zwembad en adembenemend uitzicht over de vallei
 • Ontbijt, lunches en diners, in de villa bereid door een geweldige kok en de andere keren buiten de deur. 
 • Alle drankjes en snacks in de villa
 • Al het vervoer in Spanje, vanaf dat je wordt opgehaald van het vliegveld tot aan het moment dat je weer naar huis vliegt
 • De (inhoudelijke) sessies
 • Alle uitjes
 • Mijn begeleiding vanaf het moment dat je je aanmeldt. Ik zal je helpen waar ik kan en ben altijd bereikbaar voor je
Cascara Moments

KANTOOR SPANJE

Alleen op afspraak
Alhaurin de la Torre, Malaga

© Cascara Moments | Privacy | Algemene Voorwaarden