Is dat nou echt zo erg?

Laatst vroeg iemand mij: ‘Klinkt heerlijk hoor, die Worqations en Retreats van jullie en je zal er heus wel wat aan hebben, maar is het niet gewoon een lekker excuus om op vakantie te gaan?’ 😏

Oefff, daar ligt duidelijk een taak voor mij! Dat je tijdens zo’n trip een heerlijk vakantiegevoel zult ervaren is absoluut waar, maar het is zoveel meer dan dat. En dat zal ik nog veel duidelijker moeten gaan maken, dat blijkt wel uit haar vraag.

Maar weet je wat ik ook dacht? Al zou het zo zijn dat je je alleen maar aanmeldt omdat je zin hebt in een heerlijke vakantie, even de batterij opladen, je in de watten laten leggen en gewoon een paar dagen optimaal genieten. Omdat JIJ dat wil en het jezelf gunt. Zou dat nou echt zo erg zijn? Of ben je dan juist goed bezig door gewoonweg te genieten van het leven?

En weet je wat dan zo mooi is? Je krijgt er een heleboel extra’s bij! 😉

Jij kan ook met ons mee! Er staan een aantal mooie trips gepland voor dit voorjaar. Benieuwd of het iets voor jou kan zijn? Alle informatie over de verschillende edities vind je hier. Maar natuurlijk kunnen we ook vrijblijvend even bellen als je dat fijn vindt, zodat ik wat meer uitleg kan geven.
Tot snel?

Lieve groet,

Daniëlle