Wat is een workation? Hoe werkt dat nou eigenlijk?

Heb jij je weleens afgevraagd hoe dat nou werkt, zo’n worqation? Of misschien heb je er nog nooit van gehoord en heb je geen idee of het iets voor jou zou kunnen zijn. Geeft niks! We vertellen je er graag meer over! 

Onze Workations

Een moment voor jezelf, even een paar dagen weg van alle drukte en hectiek om je goed te kunnen focussen op jezelf of jouw business. Alleen? Nee, samen met anderen waar je van kunt leren en die wat van jou kunnen leren, waar je mee op pad gaat en die jou inspireren op allerlei verschillende manieren. Dit is kort gezegd wat je kunt verwachten van onze Worqations: een werkvakantie.

The best investment? Yourself.

Wij hebben er heel bewust voor gekozen om Worqation met een Q te schrijven. Waarom? Omdat de Q erg veel op een vergrootglas lijkt en staat daarmee perfect symbool voor het onder de loep nemen van jezelf of een bepaald onderwerp en (bij sommige edities) ook jouw business.

Ga je mee op reis? Bestemming Málaga

Omdat je uit je vertrouwde omgeving bent en samen met gelijkgestemden kan je veel makkelijker met andere ogen naar jezelf kijken. Wees voorbereid op heel veel; ‘Oh, heb jij dat ook?’ en ‘Ja, inderdaad!’. Veel herkenbare situaties en ervaringen samen delen, maar ook dikke vette lol met elkaar. En dat allemaal in een luxe accommodatie onder de Spaanse zon tijdens onze 5-daagse trip naar Málaga…

Wij hebben ervoor gekozen om verschillende edities te organiseren, sommigen echt voor ondernemers en anderen juist meer gericht op persoonlijke interesses. Want wat jou op dit moment bezighoudt en waar jij behoefte aan hebt, dat is natuurlijk voor iedereen anders. 

Maar een worqation is veel meer dan een trip naar de zon met een bepaald thema. Het bestaat uit de ideale mix tussen ontspanning en inspanning. Het is een ervaring die je jezelf moet gunnen en waar je de rest van je leven met een ongelooflijk bijzonder gevoel en ontelbare herinneringen op terugkijkt. En omdat je elkaar in een korte tijd zo goed leert kennen, bouw je een heel bijzondere band op. Daar heb je niet alleen tijdens de reis heel veel aan, maar ook lange tijd daarna nog.

Omdat je in een andere omgeving bent zal je tijdens onze worqation zoveel meer leren, ontwikkelen, zien en ontdekken dan je ooit thuis in zo’n korte tijd zou kunnen ervaren. Sta open voor de magie van deze reis en investeer in jezelf.

Ga jij met ons mee? ✨

The best thing about memories is making them.