Alle Locaties

Locatie

Castillo de Monda

Een intiem boutique hotel. Dit Andalusische kasteel met verrassend decor en moderne faciliteiten is een unieke locatie voor een ontspannen verblijf. De persoonlijke aandacht, relaxte sfeer en goede keuken zorgen ervoor dat je je direct op je gemak voelt.

The best things in life are the people we love, the places we've been and the memories we made along the way.

Over Castille de Monda

Het kasteel is gebouwd op de fundamenten van “Al-Mundat”, een Arabisch fort uit de 9e eeuw. Een van de oorspronkelijke torens is nog steeds zichtbaar, net als delen van de fundering die overal in het interieur te vinden zijn.
De ligging bovenop een heuvel zorgt voor een adembenemend uitzicht waar je ook maar kijkt. Het kasteel kijkt uit over het pittoreske witte Andalusische dorpje Monda en het omringende landschap. In het kasteel bevinden zich alle gastenkamers, de eetzalen, de spa en gemeenschappelijke ruimtes. Door de dikke muren is het hotel in de zomer van binnen altijd koel en in de winter blijft het warm voor een perfecte ambiance in het hele hotel.
Een charmante plek door de vele bijzondere details en doorkijkjes en het unieke uitzicht over de omgeving.

Faq

Veel gestelde vragen

Ja, dat is mogelijk. Maar het is ook mogelijk om een deel van het kasteel of enkele ruimtes te boeken.

Het kasteel beschikt over 29 slaapkamers en is daarmee geschikt voor verblijf voor zo'n 60 gasten.

Ja, dat is zeker mogelijk! Het kasteel heeft meerdere mogelijkheden voor een ceremonie, diner en feest, zowel binnen als buiten.

Vanaf het vliegveld van Málaga rijd je in zo'n 35 minuten naar het kasteel.

Vanaf het kasteel rijd je in ongeveer 20 minuten naar het stand.

Absoluut! Door de karakteristieke sfeer, bijzondere locatie, vele ruimtes en goede kamers is dit een zeer geschikte locatie voor een zakelijk event.

Voor een bruiloft, feest of event kunnen zo'n 150 gasten worden uitgenodigd.