Alle Locaties

Locatie

Cortijo Lagarillo

Deze authentieke Spaanse cortijo is een verborgen parel in het binnenland van Andalusië. Deze locatie is heel geschikt voor grote gezelschappen, zonder haar charme te verliezen.

Collect moments, not things...

cascara

Over Cortijo Lazarillo

In de 18e eeuw werd El Cortijo Lagarillo gebouwd als wijnboerderij in de Guadalhorce-vallei. Deze bijzondere locatie ligt verscholen in de omgeving, maar is toch erg dichtbij Malaga.

Tegenwoordig is het een exclusieve finca voor een droombruiloft of event. Een unieke patio, prachtig aangelegde tuin met zwembad, verschillende zalen en ruimtes binnen, maar ook suites en tweepersoonskamers voor een aangenaam verblijf.

Het grote voordeel is dat dit een van de weinige boerderijen in Malaga is met een eigen keuken voor evenementen voor maximaal 900 gasten. Dat kan, maar dat hoeft zeker niet! Ook kleine gezelschappen kunnen hier heel goed verblijven, want ondanks alle mogelijkheden blijft het bijzonder intieme locatie.

 

Faq

Veel gestelde vragen

Ja, dat is geen enkel probleem.

Deze accommodatie beschikt over 5 suites en 3 tweepersoonskamers voor maximaal 20 gasten. Verderop in het dorp bevindt zich een hotel van dezelfde eigenaar, zodat er gemakkelijk voor meer gasten verblijf geregeld kan worden.

Ja, deze locatie is perfect voor een bruiloft! Trouwen in de tuin op een van de vele geschikte plekken, in de typisch Spaanse patio of overdekt als het weer toch wat tegen zou vallen? Dat kan hier allemaal.

Deze accommodatie ligt op ongeveer een kwartier rijden van Málaga Airport.

Vanuit Cortijo Lagarillo kun je met zo'n 20 minuten op het strand zijn.

Ja, absoluut! Een groot gezelschap voor bijvoorbeeld een seminar of productlancering past hier heel erg goed. Door de uitstraling van het pand, de authentieke details, maar ook door alle mogelijkheden die het biedt. Veel ruimtes binnen en buiten met verschillende grootte, voldoende mogelijkheden om ook binnen te zijn, een grote keuken waarin voor honderden gasten gekookt kan worden en ga zo maar door.

Cortijo Lagarillo is al geschikt voor kleine gezelschappen door de gigantische tuin die verdeeld is over het terrein en de vele grote en kleinere ruimtes waardoor overal intieme settings gecreëerd kunnen worden, maar in principe is deze locatie geschikt voor circa 300 gasten (ervan uitgaande dat er een zitten diner plaatsvindt).