Alle Locaties

Locatie

Hacienda San José

Gelegen in de pittoreske uitlopers van Mijas Costa, Andalusië, ligt Hacienda San Jose. Dit is de meest luxueuze cortijo in de regio die gehuurd kan worden voor bruiloften, evenementen of speciale gelegenheden. 

Fill your life with experiences, not things. Have stories to tell, not stuff to show.

Over Hacienda San Jose

Dit authentieke buitenverblijf is geeft een optimaal gevoel van ontspanning en comfort en heeft goede voorzieningen. Deze typisch Spaanse locatie heeft een groot terras met veel mogelijkheden en uitzicht op het zwembad en een fantastisch panoramisch uitzicht over zowel het prachtige Spaanse landschap als de sprankelende kustlijn. En dan de patio: de perfecte plek voor een feestavond onder de sterrenhemel…

Vanaf het moment dat je de oprijlaan op komt rijden waan je je in een oase van rust waar het je geen enkele moeite meer zal kosten om te genieten van het moment.

Faq

Veel gestelde vragen

Ja, maar er wordt een minimale verblijfsduur van 3 nachten gehanteerd.

Deze accommodatie heeft 10 slaapkamers met badkamers voor in totaal 20 personen. Voor eventuele overige gasten zijn er voldoende overnachtingsmogelijkheden in de directe omgeving.

Hier zijn volop mogelijkheden voor een prachtige ceremonie. Op verschillende plekken buiten in de prachtige tuin of in de patio.

Het vliegveld van Málaga is ongeveer 35 minuten rijden.

Het strand van La Cala Beach is 7 minuten rijden. Wil je liever naar Marbella & Puerto Banus, dan ben je ongeveer 20 minuten onderweg.

Jazeker! Deze accommodatie is authentiek en typisch Spaans, maar op een moderne manier en van alle gemakken voorzien.

Door de grote tuin met vele mogelijkheden kun je bij Hacienda San Jose wel tot ongeveer 200 gasten uitnodigen. Maar door de indeling van het terrein en de accommodatie kunnen ook gezelschappen van ongeveer 20 personen hier een prachtige en intieme bruiloft of event vieren.