Alle Locaties

Locatie

Fuente del Sol

Op een adembenemende plek in de bergen ligt Fuente del Sol, een exclusief viersterrenhotel. De architectuur lijkt op een oude Andalusische boerderij, met Arabische pannendaken, bogen op de centrale binnenplaats en witgekalkte muren buiten.

The best thing about memories is making them

cascara moments

Over Fuente del Sol

Dit exclusieve landelijk gelegen hotel is een droomplek vol charme op de zuidelijke hellingen van de Sierra del Torcal de Antequera. Het hotel, waar duurzaamheid centraal staat, beschikt over een prachtige en grote patio, een spa, een grote tuin met zwembad en een uitzonderlijk goed restaurant.

Door de vele mogelijkheden die deze bijzondere locatie binnen en buiten biedt is dit een ideale plek voor kleine en grote bruiloften en voor (zakelijke) events.

 

Faq

Veel gestelde vragen

Ja, dit behoort zeker tot de mogelijkheden. Wel geldt er een minimum van 2 nachten verblijf.

Er zijn 19 hotelkamers, geschikt voor maximaal 40 personen. Maar door de extra overnachtingsmogelijkheden in bijbehorende huisjes kunnen er wel tot 70 personen overnachten.

Ja, dit is een droomlocatie voor bruiloften!

Het vliegveld van Málaga is ongeveer een uur rijden.

Ook het strand is ongeveer een uur rijden.

Absoluut! De bijzondere locatie, de vele mogelijkheden binnen en buiten, het gastronomische restaurant; deze locatie heeft volop mogelijkheden voor (meerdaagse) events.

Voor een event is het mogelijk om tot wel 250 gasten te ontvangen.