Alle Locaties

Locatie

Villa Fahala

Ben jij op zoek naar een prachtige villa voor jullie gezelschap? Waar je kunt slapen in een van de sfeervolle kamers die met veel oog voor detail zijn gedecoreerd en waar je heerlijk kunt relaxen?

Life is a beach, enjoy the waves

bij daan events emmen
bij daan events emmen
bij daan events emmen
bij daan events emmen
bij daan events emmen
bij daan events emmen
bij daan events emmen
bij daan events emmen
bij daan events emmen
bij daan events emmen
bij daan events emmen
villa afhaal
villa afhaal
villa afhaal
Villa Fahala

Over Villa Fahala

In het hart van Andalusië, op zo’n 25 minuten van Málaga Airport ligt deze villa met adembenemend uitzicht over de groene vallei met 2 schilder-achtige witte dorpjes op de achtergrond.

Een villa waar je tot rust komt, waar je geniet van de styling en van luxe bedden, van Illy koffie of Spaanse wijn met tapas en lounge music op een van de vele terrassen of heerlijk in de zon aan het zwembad met een fantastisch uitzicht. Deze villa is perfect voor iedereen die wil genieten in een ontspannen omgeving.

Faq

Veel gestelde vragen

Ja, deze villa is exclusief te boeken. Ook een boeking per kamer is mogelijk.

Villa Fahala beschikt in totaal over 7 slaapkamers voor maximaal 15 personen. Deze zijn verdeeld over 2 los gelegen huizen: de Casa heeft 4 slaapkamers met 7 bedden voor 8 personen, 3 doucheruimtes en 1 ligbad, een volledige keuken en een grote serre die kan worden afgesloten met glazen paneeldeuren. De living en de serre hebben beide een lounge met een open haard. De serre beschikt tevens over een lange eettafel voor maximaal 14 personen. Het 2e huis, de Casita heeft 3 slaapkamers met 6 bedden voor 7 personen en beschikt over 3 doucheruimtes. De gasten van de Casita kunnen gebruik maken van de geheel overdekte volledig ingerichte buitenkeuken met lounge en eettafel voor max 12 personen. Alle kamers beschikken over airco en verwarming.

Jazeker, daarvoor is het een mooie locatie! Villa Fahala heeft rondom de villa en de casita voldoende ruimte voor een ceremonie, diner en feest. Wij werken graag samen met andere accommodaties om het verblijf van alle gasten in de directe omgeving voor jullie te kunnen regelen.

Het vliegveld van Málaga is zo'n 25 minuten rijden met de auto.

Vanuit Villa Fahala kun je binnen een half uur op het strand zijn.

Jazeker, al is het wel afhankelijk van de doelgroep. Zo past bijvoorbeeld een Worqation of een ontspannen reis met het team hier perfect.

Bij Villa Fahala kunnen er zonder problemen 60 gasten voor een ceremonie, diner en feest uitgenodigd worden.